Meer capaciteit voor Ozen Interieur

Ozen Interieur in Genk is gespecialiseerd in maatwerk voor zowel particulieren als bedrijven, en zowel voor nieuwbouw als voor renovatieprojecten. Ozen maakt inbouwkasten, keukens, badkamers, deuren, brandwerende deuren, gyprocwerken, parket en laminaat, tuinhuizen, carports en poolhouses, terrasoverkappingen, gevelbekledingen en houten poorten.

 

Limoco mocht hier enkele jaren geleden het leidingnet vernieuwen, tot tevredenheid van deze klant. Omdat hij nu investeerde in enkele nieuwe machines, waaronder een nieuwe opdeelzaag, was de afzuigcapaciteit van bestaande filterinstallatie niet meer voldoende.

We plaatsten er een nieuwe onderdruk sluisfilter met een capaciteit van 20.000 m³/u, meteen een verdubbeling van de afzuigcapaciteit. De filter is uitgerust met drie ventilatoren en de klant kan zelf bepalen voor welke machines hij ze laat draaien. Qua stofopvang is het een hele verbetering: waar het stof vroeger in bakjes werd opgevangen, wordt het nu naar een container afgeblazen. Ook deze installatie is voorzien van een systeem om de warme lucht te recupereren.

Met de reservecapaciteit van de filterinstallatie zit deze klant nu ruim goed voor de toekomst.