Al meer dan 40 jaar toonaangevend in industriële ventilatie en stofafzuiging

Limoco N.V. werd in 1975 opgericht en telt momenteel zo’n 40 enthousiaste en vakbekwame medewerkers. Het familiebedrijf is vandaag een betrouwbare partner op het terrein van industriële ventilatie en afzuiging.

Dankzij 40 jaar ervaring en het inzetten van de meest actuele technologieën, zijn onze installaties conform met de geldende normen op het vlak van stofemissie, geluidsniveau en veiligheid.

Voor ieder project zoeken wij samen met onze klant een oplossing op maat, geheel volgens noden, wensen en budget van de klant. Tijdens de realisatie van elke projectstap staat ons team ter beschikking van de klant. Van ontwerp over projectbegeleiding en productie tot en met montage.

En zelfs daarna kan de klant nog bij ons terecht voor service en onderhoud van de nieuwe of reeds bestaande installatie. Omdat wij het volledige proces in eigen handen hebben, kunnen wij ons te allen tijden flexibel opstellen, zodat productieproces van de klant minimale hinder ondervindt.

Kwaliteit, flexibiliteit, strenge veiligheidsvoorschriften en stipte leveringen zijn onze hoofdbekommernissen. Wij zijn in het bezit van het ISO 9001- en het VCA*-certificaat, precies omdat kwaliteit en veiligheid op de eerste plaats komen.
Een bijkomend pluspunt is de ligging van ons bedrijf in Oudsbergen, in het middelpunt van de Euregio en in de nabijheid van 2 autosnelwegen (E313 en E314).

Kortom, Limoco N.V. draagt bij tot een gezonde, comfortabele werkomgeving voor uw werknemers.