06.12.2021

Voor het eerst ging Jan met beide zonen Tim en Pieter op motorreis. De trip begon in Toulouse om vervolgens via Lourdes en de Pyreneeën op een aantal iconische plekken uit de Tour de France te passeren. Eens de grens met Spanje voorbij, ging het via Asturië naar Galicië, waar Santiago de Compostella het eindpunt zou zijn. Maar er werd nog een extra etappe toegevoegd, naar Braga, in het noorden van Portugal. Met bezoek aan Bom Jesus do Monte, in het gezelschap van Ann Kempeneers, die daar sinds twee jaar woont en werkt.

Lees meer
06.12.2021

10 september was een mooie dag voor Pieter en Sabrina, én voor de ganse familie! Hun huwelijk kon eindelijk gevierd worden! Pieter, de jongste zoon van Jan en Lisette, werkt mee aan de verdere uitbouw van de afdeling Woningventilatie. Sabrina werkt in de zorgsector. Samen hebben ze twee zonen, Vinz en Loïc. Veel geluk samen!

Lees meer
06.12.2021

Bert Goossens voorstellen als nieuwe medewerker is eigenlijk niet helemaal correct. Want als pas afgestudeerde in Elektromechanica kwam hij al eens eerder bij Limoco terecht. Na drie jaar koos hij voor andere uitdagingen. Maar tien jaar later concludeerde hij dat het gras bij Limoco toch het meest groen is en sinds begin september maakt hij deel uit van ons onderhoudsteam.

Lees meer
06.12.2021

Hoogdagen voor de houtsector, van 17 tot 21 oktober! Het was ondertussen van 2018 geleden dat er nog een beurs Prowood was. Een beurs die voor ons toch dé belangrijkste gelegenheid is om een grote groep van onze klanten te ontmoeten en met hen bij te praten. Dat wij niet de enigen waren die naar een 'échte' beurs uitkeken, bleek uit de bezoekerscijfers. Met meer dan 15.000 bezoekers spreekt de organisator zelfs van 'de beste editie ooit'.

Lees meer
06.12.2021

Vrijdag 9 juli stond met stip gemarkeerd op de kalender. We zouden ons verlof op een bijzondere manier inzetten! Vóór dag en dauw verzamelden we in het Zavelbos in Opoeteren voor een stevige wandeling en een uitgebreid ontbijt. Daarna ging het richting kartingcircuit van Genk.

Lees meer

Foto's personeelsfeest 2019

Visnamiddag

Jan en Tim op de 'Route des grandes Alpes'

Foto's personeelsfeest 2017

Foto's personeelsfeest 2016

Foto's familiedag 2016

Foto's personeelsfeest 2015