04.06.2024

Een ingrijpende investering die in stappen wordt uitgevoerd, is de uitbreiding van ons magazijn. Er werd een verdieping bijgemaakt, die tevens stofdicht is. De rekken worden herschikt zodat alles beter en efficiënter ingedeeld is. Ook het kantoor wordt uitgebreid en helemaal nieuw ingericht. Op dit moment nog veel ’work in progress’, maar in de volgende nieuwsbrief leest u er meer over!

Lees meer
04.06.2024

Vertongen & Limoco op Eurobois

Begin februari vond in Lyon de grootste vakbeurs voor de houtindustrie in Frankrijk plaats. Dit tweejaarlijks evenement brengt professionals uit verschillende sectoren van de houtindustrie samen, waaronder houtverwerking, timmerwerk, meubelproductie en houtbewerkingsmachines. Eurobois dient als platform voor exposanten om hun nieuwste producten, technologieën en innovaties te presenteren.

De stand van de firma Vertongen (Puurs), fabrikant van CNC-machines, was (zoals vorig jaar op de beurs van Hannover) uitgerust met een filter-installatie van Limoco.

Prowood: 20-24 oktober 2024 in Gent

Van 20 tot 24 oktober zal Limoco ook weer aanwezig zijn op Prowood in Flanders Expo in Gent. Prowood is het toonaangevende sectorevent in België voor professionals uit verschillende segmenten van de houtbewerkingssector (fabrikanten, leveranciers, distributeurs en ambachtslieden). Je ontdekt er de nieuwigheden aan producten, machines en technologieën met betrekking tot houtbewerking, timmerwerk en houtverwerking. Hét event om te bezoeken als je op de hoogte wil blijven van trends en innovaties in de sector. Je vindt Limoco op stand 1228, samen met machineleverancier Van Belle.

04.06.2024

Op 1 februari kregen we in Oudsbergen het bezoek van een afvaardiging van onze partners VDL en JKF. Het bezoek kaderde in de strategische samenwerking die we al sinds jaren hebben met deze bedrijven.

Lees meer
04.06.2024

Het zal je maar overkomen. Met een groep vrienden, ergens tussen pot en pint, het engagement aangaan om een maand later deel te nemen aan een wandeluitdaging van 80 km.

Dat is precies hoe Arno Kiggen op 30 maart 2024 aan de start verscheen van de Kennedymars in Sittard.

Lees meer
04.06.2024

Eind april is het vernieuwde bedrijventerrein in Opglabbeek officieel geopend. Dankzij een grondige opknapbeurt is het terrein nu beter bereikbaar en veiliger voor iedereen.

Lees meer

Foto's personeelsfeest 2019

Visnamiddag

Jan en Tim op de 'Route des grandes Alpes'

Foto's personeelsfeest 2017

Foto's personeelsfeest 2016

Foto's familiedag 2016

Foto's personeelsfeest 2015