Jaak Veuskens met pensioen

07.06.2022

Op 1 april 2022, en dat is géén grap, zat het erop voor Jaak Veuskens. Zijn professionele loopbaan bedoelen we dan. Dat was precies 31 jaar nadat hij bij Jadi, het eerste bedrijf van Jan Stinkens, in dienst kwam.

Jaak maakte mee de overstap naar Limoco NV in 1995 en was het grootste deel van zijn carrière monteur in de afdeling stofafzuiging voor de houtbewerking.
De laatste jaren combineerde hij de job van hulpmagazijnier met die van onderhoudstechnieker. Hij werkte deels binnen en was deels ‘op de baan’ om machines te gaan aansluiten, kleine herstellingen en/of depannages uit te voeren bij de klanten. Ook intern bij Limoco ontfermde hij zich over herstellingen en het onderhoud van machines en materieel.

In z’n vrije tijd is Jaak al jarenlang actief als buksschutter in de Schutterij Sint-Harlindis en Relindis van Ellikom. De meest bekende wedstrijd in de schutterijwereld is ongetwijfeld het OLS (Oud Limburgs Schuttersfeest), waarbij schutterijen van de beide Limburgen het tegen elkaar opnemen. Samen met 5 andere schutters vormde Jaak al twee maal het team van de schutterij van Ellikom, dat de hoofdprijs, de zogenaamde ‘UM’ heeft binnengehaald. In 2001 en 2011 was dat.

Jaak is tevens een fervent visser. Zijn zelf gerookte forel is om duimen en vingers af te likken!

Familie, vrienden en collega’s vierden het begin van Jaak’s pensionering op 1 april 2022 met een gezellig avondfeest in de lokalen van de schutterij.
Vanaf nu kan hij volop genieten, samen met zijn vrouw, dochters, schoonzonen en inmiddels ook een eerste kleinzoon.

Foto's personeelsfeest 2019

Visnamiddag

Jan en Tim op de 'Route des grandes Alpes'

Foto's personeelsfeest 2017

Foto's personeelsfeest 2016

Foto's familiedag 2016

Foto's personeelsfeest 2015