Nieuwe medewerkers Kim en Yannick

04.06.2024

Kim Claeys is sinds begin 2024 aan de slag als plaatbewerker in ons atelier. Ze woont met haar man Filip in Dilsen-Stokkem. Ze volgde de opleiding 'Computergestuurde werktuigmachines'. Als ze niet aan het werk is bij Limoco, spendeert ze veel tijd met de verbouwingswerken van haar huis. Ze heeft tevens een grote tuin en veel dieren om voor te zorgen.

Kim: “Ik heb altijd in de metaalsector gewerkt en ik keek uit naar een nieuwe, leuke job. Ik zag op sociale media dat er een vacature was bij Limoco en ik heb daarop gereageerd. Na een telefonisch gesprek mocht ik langskomen voor een kennismaking en daarop volgde een proefdag. Alles verliep heel vlot en ik werd goed ontvangen door de collega's. Ik zag de nieuwe uitdaging al helemaal zitten!
Ik werk hier sinds begin dit jaar en het valt me op dat de mensen hier graag naar hun werk komen. Iedereen is hulpvaardig en vriendelijk, zodat ik het werk kan aanleren. Ik wil verder blijven groeien in het werk dat ik doe.”


Kim is de eerste vrouwelijke medewerker in ons atelier, hoe bevalt dat?

“Ik ben het ondertussen al gewoon. Het belangrijkste is dat de collega's me respecteren. Ik ben fysiek niet zo sterk als de meesten van hen en soms heb ik de hulp van de collega's nodig. Ik had tijdens mijn proefdag al gepolst of ze het OK zouden vinden als ik hun collega zou worden. Het antwoord was positief en zodoende heb ik de job aangenomen.”

 

Yannick Vrolix is sinds begin april 2024 onze nieuwe Projectleider Elektrische Installaties. Hij woont in Bree, samen met zijn echtgenote Yasmine en hun hondje Bailey. Hij studeerde Elektromechanica – Automatisering en deed al ervaring op als Automation Engineer en als Projectleider. In het weekend gaat hij, als een echte Flandrien, eerst koersen en daarna op café.

Yannick: “Ik kende Limoco via een vorige job. Toen ik uitkeek naar een nieuwe uitdaging, contacteerde ik Tim en dan is het meteen heel snel gegaan. Het feit dat ik de firma al redelijk goed kende en wist wat ik kon verwachten, was doorslaggevend. De familiale sfeer en de aard van de projecten spreken me erg aan. Het is een mooie uitdaging om de basis te kunnen leggen voor het aanbieden van elektriciteitswerken en programmatie aan de klanten. Ik hoop dat we de projecten van Limoco op die manier naar een 'next level' kunnen brengen. Met het huidige team heb ik er veel vertrouwen in.“

Foto's personeelsfeest 2019

Visnamiddag

Jan en Tim op de 'Route des grandes Alpes'

Foto's personeelsfeest 2017

Foto's personeelsfeest 2016

Foto's familiedag 2016

Foto's personeelsfeest 2015