Nieuwe service-afdeling West-Vlaanderen

07.06.2022

Eind vorig jaar zijn we een nieuwe samenwerking aangegaan voor onze service in West-Vlaanderen. We willen Jeroen en zijn team graag aan u voorstellen.

Jeroen: “De samenwerking met Limoco is eerder op een toevallige manier tot stand gekomen. Bij een gezamenlijke klant was hun oog gevallen op het leidingnet dat wij er geïnstalleerd hadden. Ze hebben me gecontacteerd en ik heb Jan en Tim vervolgens ontmoet op een vakbeurs. Geen van beide partijen was echt op zoek, maar de combinatie van mijn ervaring uit het verleden en hun klantenkring in West-Vlaanderen bleek een mooie match te zijn. Sommige opportuniteiten doen zich maar één keer voor en dan moet je ze grijpen.”

“Ondertussen werk ik met twee collega’s, Nils en Kevin. Samen doen we montagewerk en depannages voor Limoco. Wij beschikken over een ruim magazijn in Menen, waar tevens een stock van materiaal van Limoco aanwezig is. In geval van nood bij een klant kunnen we dus altijd snel een interventie garanderen.”

“De samenwerking met Limoco loopt heel vlot en aangenaam. Voor mij als jonge ondernemer is dit een mooie kans. Daar ben ik dankbaar voor,” besluit Jeroen.

 

Foto's personeelsfeest 2019

Visnamiddag

Jan en Tim op de 'Route des grandes Alpes'

Foto's personeelsfeest 2017

Foto's personeelsfeest 2016

Foto's familiedag 2016

Foto's personeelsfeest 2015