16.06.2021

Arno Kiggen is 'Leider'. In het dagelijks leven Junior Project Leider en in het weekend en in de vakantie Leider bij JoChiMo, de Jongens Chiro van Molenbeersel.

Lees meer
07.12.2020

Neen, niet zo ééntje als we kennen uit de TV-serie 'Van Vlees en Bloed'. Maar één van de stichtende leden van fietsclub 'De Bospoepers'.

Lees meer
10.06.2020

Begin dit jaar ging de droom van Benny Tielen in vervulling met de komst van Mechelse herder 'Wess'. En toen even later de coronacrisis plots uitbrak, bleek het één perfect te matchen met het ander.

Lees meer
16.12.2019

Jeroen Wevers maakt al zo’n 10 jaar uitstappen met zijn Kawasaki. Aanvankelijk met een model Z750 en sinds 3 jaar met een Z900. De uitstappen doet hij meestal in groep en soms ook alleen. Met een groep vrienden rijden ze naar de Moezelstreek, naar Luxemburg, naar Nederland, ...
In augustus van dit jaar, ging het er iets sneller aan toe. Jeroen kreeg, via een vriend, de kans om deel te nemen aan de ’Bikers’ Days’ op het circuit in Francorchamps. Die gelegenheid kon hij niet laten liggen!

Lees meer
25.06.2019

ON7YT, ON6ZU, ON3EZ, ON3SZ, … Het zijn géén oude nummerplaten of geheime codes of modelnummers van elektrische toestellen. Het zijn de roepnamen van Rudi Geerits en zijn gezin in de wereld van de radioamateurs. Een radioamateur (of zendamateur) is niet iemand die achter de knoppen van een draaitafel zit (vrije) radio te maken. Een zendamateur houdt zich in zijn vrije tijd bezig met zenden en ontvangen van radioberichten en -signalen. Radioamateurs van over de hele wereld staan in contact met mekaar. Zoals het vaak gaat met hobby's, kan het uit de hand lopen en in het geval van Rudi betekent dit dat ook zijn gezin de microbe te pakken gekregen heeft.

Lees meer
14.12.2018

Het gebeurt wel vaker dat ouders de smaak van de hobby van hun kinderen ook te pakken krijgen. Bij Johan Geerkens was dat eveneens zo, al was het in zijn geval eerder de shuttle weer oppikken waar hij ze jaren geleden had laten liggen. We hebben het dan over een badminton-shuttle, u weet wel, zo'n gevederd balletje dat met een racket over en weer over een net geklopt wordt.

Lees meer

Foto's personeelsfeest 2019

Visnamiddag

Jan en Tim op de 'Route des grandes Alpes'

Foto's personeelsfeest 2017

Foto's personeelsfeest 2016

Foto's familiedag 2016

Foto's personeelsfeest 2015