14.12.2018

Het gebeurt wel vaker dat ouders de smaak van de hobby van hun kinderen ook te pakken krijgen. Bij Johan Geerkens was dat eveneens zo, al was het in zijn geval eerder de shuttle weer oppikken waar hij ze jaren geleden had laten liggen. We hebben het dan over een badminton-shuttle, u weet wel, zo'n gevederd balletje dat met een racket over en weer over een net geklopt wordt.

Lees meer
25.06.2018

We hebben al wat bijzondere hobby's de revue zien passeren en de favoriete bezigheid van Guido Smets, technisch tekenaar bij Limoco, hoort zeker en vast ook thuis in dat rijtje.

Lees meer
13.12.2017

In het dagelijks leven is Erwin Saesen chef-monteur bij Limoco, maar al zijn vrije tijd gaat naar zijn 2 grote hobby's. Erwin is begeleider bij de Opoeterse Mountainbike Club én hij is mekanieker voor het team van EMG Motorsport.
Dat vraagt om een paar woordjes uitleg. Hallo, Erwin?

Lees meer
27.06.2017

Seppe Bollen is een sportieve kerel. En tegelijk heeft hij het hart op de juiste plaats. Het resultaat is simpel: Seppe koppelt zijn sportieve prestaties aan een goed doel.

Lees meer
04.12.2016

Kajakvissen, zegt het u iets? Het is de passie van Michel Raets en hij vertelt met plezier waarom hij er al zijn vrije tijd aan spendeert.

Lees meer