Buiten de uren: De Warmste Week van Seppe Bollen

27.06.2017

Seppe Bollen is een sportieve kerel. En tegelijk heeft hij het hart op de juiste plaats. Het resultaat is simpel: Seppe koppelt zijn sportieve prestaties aan een goed doel.

In december 2016 besloot hij, samen met zijn gezin en enkele vrienden, om een actie op te zetten voor de Warmste Week van Studio Brussel. Als project koos hij voor AJOK, een organisatie die ervoor ijvert om alle kinderen een vakantie te bezorgen, ook degenen met een beperking of degenen die het thuis financieel niet zo breed hebben. Samen met zijn vrienden van Triathlon Club Maasmechelen (TCM) liep hij het traject van Kotem (Maasmechelen) naar Boom. Iedereen kon, in ruil voor een financiële bijdrage voor het goede doel, gokken hoe lang ze over het traject zouden doen. Voor de winnaar was er een vuurkorf, die Seppe zelf in het atelier van Limoco gemaakt had.

En het enthousiasme van Seppe werkte zelfs aanstekelijk: zijn zoontje Toon organiseerde op school ook een actie, nl. 'de Warmste emmer'. Met een emmer haalde hij kleingeld op – hoe simpel kan een actie zijn – en dat leverde maar liefst 1.500 euro op! In totaal konden Seppe en zijn familie de mooie som van 3.000 euro overhandigen, waarmee het dus een hele Warme Kerst werd voor iedereen!

Foto's personeelsfeest 2019

Visnamiddag

Jan en Tim op de 'Route des grandes Alpes'

Foto's personeelsfeest 2017

Foto's personeelsfeest 2016

Foto's familiedag 2016

Foto's personeelsfeest 2015