Buiten de uren: dokkeren over de kasseien van Parijs-Roubaix

08.06.2016

Menig fietsliefhebber droomt er wel eens van: een rondje rijden op de befaamde Velodrome van Roubaix waar o.a. Tom Boonen, Fabian Cancellara en Johan Vansummeren geschiedenis schreven.

Wouter Van Vlierden behoort sinds 9 april tot de gelukkigen die over de eindstreep reden op de legendarische wielerbaan.

Hij nam, samen met een wielervriend en nog meer dan 5000 andere fietsfanaten, voor de eerste keer deel aan de 'Paris-Roubaix Challenge' voor wielertoeristen. Hij spreekt over een bijzondere ervaring.

“Het was inderdaad een speciaal gevoel om o.a. door het Bos van Wallers-Arenberg te fietsen, wetende dat een dag later de 'Groten der aarde' daar ook zouden passeren. Ik had me niet speciaal voorbereid op deze rit van 145 km die voor het grootste deel over hetzelfde parcours van de Elite renners loopt. Het eerste deel van het parcours is korter, maar vanaf 'het Bos' reden we over identiek dezelfde wegen, met in totaal 33 km kasseien. Aankomen op de velodrome, na 5,5 u fietsen is werkelijk indrukwekkend. Fysiek heb ik achteraf toch wel enkele dagen gevoeld aan mijn spieren dat dit niet voor watjes is. Maar wat mij betreft is dit best wel voor herhaling vatbaar.“

Wouter Paris Roubaix

Foto's personeelsfeest 2019

Visnamiddag

Jan en Tim op de 'Route des grandes Alpes'

Foto's personeelsfeest 2017

Foto's personeelsfeest 2016

Foto's familiedag 2016

Foto's personeelsfeest 2015