Rudi en Eddy Geerits, samen meer dan 55 jaar ervaring bij Limoco!

05.12.2021

Limoco is een écht familiebedrijf. Het wordt met hart en ziel gerund door de familie Stinkens, maar daarnaast zijn er nog heel wat andere 'familiebanden' binnen het bedrijf. Vaders, zonen, broers of ook schoonzoon en schoonmoeder! We stellen ze graag aan u voor. In de vorige nieuwsbrief startten we met deze nieuwe reeks. Dit keer zijn de broers Rudi en Eddy Geerits aan de beurt.

 

Hadden ze niet dezelfde familienaam, dan zou wellicht niemand weten dat ze broers zijn. Rudi is de oudste en Eddy de jongste van in totaal drie broers. Ze startten hun loopbaan allebei vele jaren geleden bij hetzelfde bedrijf, de firma JADI van Jan Stinkens, die later Limoco zou worden. Rudi is Projectingenieur en al meer dan 30 jaar in dienst. Eddy is Chef Monteur en ook al 25 jaar actief bij ons. Samen vertegenwoordigen ze dus méér dan 55 jaar ervaring, wat een prestatie!

Ze benadrukken allebei hoe belangrijk ze het vinden om werk en privé gescheiden te houden. Op het werk wordt niet over 'familiekwesties' gesproken. En thuis of tijdens familiefeestjes wordt ook niet over het werk gesproken. “Onze vrouwen hechten daar ook veel belang aan,” verduidelijkt Rudi met een knipoog.
Eén van de hobby's die ze gemeenschappelijk hebben, is hun passie voor oldtimers. En met een vislijn kunnen ze ook wel overweg. Dat bewezen ze tijdens onze visnamiddag, door met hun tweeën als team de overwinning in de wacht te slepen.

Foto's personeelsfeest 2019

Visnamiddag

Jan en Tim op de 'Route des grandes Alpes'

Foto's personeelsfeest 2017

Foto's personeelsfeest 2016

Foto's familiedag 2016

Foto's personeelsfeest 2015