Niels Geerkens: “Het voelt als thuiskomen.“

16.06.2021

Eind 2020 verwelkomden we Niels Geerkens. Hij studeerde pas af als Bachelor Elektromechanica. In afwachting dat hij als Assistent het team van Projectleiders gaat vervoegen, werkt hij aan de opstart van ons ERP-systeem voor het stockbeheer in het magazijn. Dat magazijn was trouwens geen onbekend terrein voor hem, want hij was al jobstudent bij Limoco sinds zijn 16de.

Niels: “Het voelt inderdaad als 'thuiskomen'. Het bevalt me hier heel goed en de sfeer is aangenaam. Eigenlijk was het altijd een droom om hier bij Limoco te kunnen komen werken na mijn studies. Even dacht ik dat het niet zou lukken, gezien de omstandigheden met COVID-19. Maar het ERP-project kwam toen als geroepen en het is voor mij natuurlijk een groot voordeel dat ik de werking van het magazijn en de artikelen al ken. Samen met de externe firma KPD help ik het ERP-systeem opzetten en testen, de artikelen digitaliseren, enz.”

En neen, het is inderdaad 'geen toeval' dat Niels bij Limoco terechtkwam. Niels is de zoon van Johan, die ook al 35 jaar bij Limoco werkt.

Johan: “Ik heb nooit ergens anders gewerkt. Gedurende die 35 jaar heb ik veel zien veranderen en verbeteren. Dankzij de investeringen die Jan Stinkens gedaan heeft, nadat hij het bedrijf heeft overgenomen, is het flink gegroeid en vooruitgegaan.

Mijn zoon Niels is altijd bijzonder geïnte-resseerd geweest in het reilen en zeilen bij Limoco. Als 'klein manneke' vroeg hij 's avonds als ik thuiskwam altijd hoe het geweest was op het werk. Vanaf de leeftijd dat hij vakantiewerk mocht doen, is hij met mij meegegaan en zo heeft hij 'de microbe' te pakken gekregen. Eigenlijk was hij een beetje voorbestemd om na zijn studies hier terecht te komen. En nu zouden we dus samen naar het werk kunnen rijden. We wonen in Neeroeteren, op amper 16 km van het bedrijf. Ook dat is een voordeel. Ik ben blij dat Niels hier aan een carrière kan beginnen. Het is een stabiel bedrijf, er wordt geïnvesteerd in de toekomst. En het is hier aangenaam om te werken. De waardering is wederzijds. Dat is ook fijn voor de toekomst van Niels. Hij komt in een goed draaiend bedrijf terecht.”

Niels en Johan zijn niet de enigen bij Limoco met een familieband. En dat brengt ons bij een nieuwe rubriek die we vanaf nu in deze nieuwsbrief zullen brengen. Verhalen over familieleden die bij Limoco werken. Verhalen die de authenticiteit van ons familiebedrijf helemaal kleur geven!

Foto's personeelsfeest 2019

Visnamiddag

Jan en Tim op de 'Route des grandes Alpes'

Foto's personeelsfeest 2017

Foto's personeelsfeest 2016

Foto's familiedag 2016

Foto's personeelsfeest 2015