Nieuwe collega's

27.06.2017

We mochten in de afgelopen periode alweer 3 nieuwe collega’s verwelkomen:

Kris Menten is Assistent Projectleider voor de stofafzuiging. Hij heeft een diploma Bachelor Elektromechanica en kwam in 2016 bij Limoco werken als jobstudent. “Het was via mijn studiekameraad, Robin Vliegen, dat ik een tip kreeg om hier te komen werken. Na mijn periode als jobstudent heb ik een contract voor onbepaalde duur gekregen en daar ben ik heel blij mee. Limoco is een heel aangenaam bedrijf en de collega’s zijn erg behulpzaam, want ik heb natuurlijk nog veel te leren,“ aldus Kris.

Robin Tielen en Bjorn Steijvers zijn beiden Hulpmonteur.
Ook Robin startte bij Limoco als vakantiewerker, aangespoord door zijn vader, die er zelf al meer dan 15 jaar werkt. Robin studeerde Mechanische Warmte-technieken in het TISM. “Ik vind mijn job heel interessant, de werksfeer is tof en de collega’s zijn bereid om me te helpen zodat ik veel kan bijleren,“ zegt Robin. In zijn vrije tijd is Robin geëngageerd als bestuurslid en jeugdafgevaardigde bij Judoclub Gruitrode.
Bjorn Steijvers deed elders al werkervaring op voordat hij bij Limoco terechtkwam. “Ik sluit me aan bij mijn collega’s, ik ben heel tevreden over mijn job, over de sfeer en over de collegialiteit.“

Foto's personeelsfeest 2019

Visnamiddag

Jan en Tim op de 'Route des grandes Alpes'

Foto's personeelsfeest 2017

Foto's personeelsfeest 2016

Foto's familiedag 2016

Foto's personeelsfeest 2015