Nieuwe collega's

13.12.2017

Het verhaal van Mario Poloriva en Mark Verstraeten vertoont een aantal gelijkenissen. Zij zagen allebei het bordje langs de straat bij Limoco: ’Dringend gezocht: plaatbewerker’ en reageerden met hun CV. Vandaag zijn ze collega’s in ons atelier.

Mario moest na 11,5 jaar dienst en een reorganisatie bij zijn vorige werkgever op zoek naar een andere job. Uiteindelijk koos hij voor Limoco, niet alleen omdat hij vlakbij woont, maar ook, en vooral, om de familiale sfeer in het bedrijf. “Het werk is afwisselend, ik leer elke dag nog bij en de collega’s zijn erg behulpzaam,“ zegt Mario. “En één van mijn hobby’s is reizen, samen met mijn vriendin. We hebben geen kinderen en doordat er bij Limoco geen vaste sluitingsperiode is, kunnen wij buiten het hoogseizoen ons verlof kiezen. Ook dat is mooi meegenomen,“ besluit hij.

Mark zette bewust zelf de stap om zijn job in een groter bedrijf in te ruilen voor de kleinschalige omgeving bij Limoco. “Ik woon met mijn gezin op een 8-tal km van het bedrijf, waar we gebouwd hebben. Omdat ik nu in een dagsysteem werk, heb ik meer tijd voor mijn zoontje van 10 maanden. Hier bij Limoco was ik aangenaam verrast door de familiale sfeer, zowel tijdens het werk als tijdens de pauzes in de refter. Het was voor mij totaal nieuw om te ervaren dat er op zo’n fijne manier met het personeel wordt omgegaan,“ concludeert Mark na zijn inwerkperiode.

Foto's personeelsfeest 2019

Visnamiddag

Jan en Tim op de 'Route des grandes Alpes'

Foto's personeelsfeest 2017

Foto's personeelsfeest 2016

Foto's familiedag 2016

Foto's personeelsfeest 2015