Extra investeren in klantenservice

27.06.2017

'Onze mensen zijn ons grootste kapitaal' wordt heel vaak gezegd. En het mag dan cliché klinken, ook bij ons is dat zo. Dat nemen we zelfs heel letterlijk en dat vertaalt zich vandaag in een reeks investeringen t.b.v. het werkcomfort van onze medewerkers.

Ons bedrijfsgebouw werd in de eerste helft van dit jaar met maar liefst 625 m² uitgebreid. In de eerste plaats was er nood aan extra magazijnruimte. Dat lijkt misschien haaks te staan op de huidige trend om voorraden zo beperkt mogelijk te houden. Omdat onze leveranciers ook die denkwijze volgen en wij de service voor onze klanten toch op het peil willen houden zoals ze het van ons gewoon zijn, hebben wij beslist om te investeren in die uitbreiding. We willen op elk moment snel kunnen reageren met de nodige wisselstukken, en zeker wanneer er zich bij een klant een probleem voordoet. Met een beperkte voorraad zou dat niet altijd lukken. Daarnaast zien we ook dat de omvang van onze projecten groter wordt. Daardoor is de looptijd van een project langer en hebben we tijdelijke stockageruimte nodig voor de onderdelen die in ons atelier geproduceerd zijn en die wachten op installering.

Dankzij de extra magazijnruimte kunnen we in het atelier één en ander herschikken en plaats maken voor een aantal nieuwe machines. Voor het comfort van onze mensen hebben we bovendien geïnvesteerd in een nieuwe kleedkamer, een nieuwe douche, een nieuwe kantoorruimte voor onze magazijnverantwoordelijke én in nieuwe bestelwagens. We spreken toch van een totaal investeringsbedrag van 500.000 euro.

In het kader van deze investeringen werd een nieuwe, grotere bestelwagen aangeschaft. Bart Vossen, onze service medewerker, doorkruist sinds een klein jaar heel België om bij onze klanten langs te gaan voor preventief onderhoud of voor het oplossen van technische problemen. Bart is al bijna 10 jaar in dienst bij Limoco en heeft zich de afgelopen jaren helemaal bijgeschoold tot all-round technische duizendpoot. Wanneer hij niet onderweg is naar klanten, zorgt hij intern bij Limoco voor het onderhoud van de machines. Een zeer afwisselende job dus.

“Geen enkele dag is dezelfde dan de vorige,” zegt Bart. “Ik ben iedere dag met iets anders bezig en dat is precies wat ik wou. Dit is dus inderdaad een droomjob voor mij!”

Foto's personeelsfeest 2019

Visnamiddag

Jan en Tim op de 'Route des grandes Alpes'

Foto's personeelsfeest 2017

Foto's personeelsfeest 2016

Foto's familiedag 2016

Foto's personeelsfeest 2015