Bijzondere start voor nieuwe collega's

10.06.2020

Roel Camp (zittend) en Mario Damm, nieuw in ons team.

Roel Camp is onze nieuwe Projectleider. Hij kwam in dienst op 1 april, midden in de Corona lockdown dus. Meteen een niet-alledaagse manier om aan een nieuwe uitdaging te beginnen.

“Ik ben Industrieel Ingenieur van opleiding en kan al terugkijken op 18 jaar ervaring, enerzijds in de bouwsector en de afgelopen 7 jaar bij de Stad Maaseik. Via een selectiekantoor ben ik bij Limoco terechtgekomen. Na een eerste gesprek heb ik met Tim en Rudi een rondgang gedaan op een aantal werven om meer voeling te krijgen met de activiteiten. Daarna was alles vrij snel afgerond. Ik had een goed gevoel bij de visie van Jan en Tim. Ook de vlakke hiërarchie en de korte communicatielijnen vind ik belangrijk. “

Roel woont met zijn gezin in Neeroeteren. Zijn vrije tijd besteedt hij o.a. aan zijn hond Marie, een Springer Spaniel waarmee hij wedstrijden en drijfjachten doet. Hij rijdt ook met de motor en kookt graag.

“We hadden bij mijn indiensttreding natuurlijk niet kunnen voorspellen dat we vandaag in deze bijzondere situatie zouden zitten. Ik heb nog maar enkele dagen meegedraaid, maar mijn eerste indruk is positief. Ik ben goed opgevangen door iedereen in het bedrijf. Ik kijk uit naar een normalisatie van de activiteiten om er vol tegenaan te gaan!“

Mario Damm is onze nieuwe hulpmonteur. Hij is schrijnwerker van opleiding (TISM) en woont in Molenbeersel. In zijn vrije tijd voetbalt hij bij (naar eigen zeggen) de beste club van België: Opitter.
“Ik had gehoord van vrienden die hier werken dat het fijn werken is bij Limoco en daarom heb ik contact genomen. Ik werd uitgenodigd om langs te komen en heb een fijn gesprek gehad met Jan en Tim. Een week later mocht ik mijn contract ondertekenen. Ik ben sinds 5 februari aan de slag en ben heel tevreden. Ik heb zeer toffe collega's en als ik een vraag heb, proberen ze me zo goed mogelijk te helpen. Ik hoop dat ik bij Limoco verder kan groeien tot een goeie monteur.”

Foto's personeelsfeest 2019

Visnamiddag

Jan en Tim op de 'Route des grandes Alpes'

Foto's personeelsfeest 2017

Foto's personeelsfeest 2016

Foto's familiedag 2016

Foto's personeelsfeest 2015