Monteurs minder lang onderweg

10.06.2020

Dat de wegen in België alsmaar verder dichtslibben is géén nieuws meer. Ook onze monteurs spenderen alsmaar meer tijd onderweg naar en van een werf. 

En omdat onze bestelwagens allemaal een keuringsattest hebben voor een laadvermogen +3,5 ton, geldt de snelheidsbeperking van 90 km/u, ook op de autosnelweg. Daarom hebben we geïnvesteerd in een extra bestelwagen 2.0, die geschikt is voor 6 personen en met een max. snelheid van 120 km/u.

Het plan is om op de eerste werkdag op een nieuwe werf met 2 voertuigen de verplaatsing te maken: één volle bestelwagen met alle materiaal en de nieuwe bestelwagen voor het transport van onze monteurs. De materiaalwagen kan dan gewoon op de werf blijven, terwijl onze mensen de volgende dagen de verplaatsing met de andere bestelwagen kunnen maken. Op die manier beperken we het tijdverlies op de baan, zowel voor Limoco, maar vooral voor onze monteurs, die na een vermoeiende dagtaak toch ook graag op een redelijk uur weer thuis willen zijn.
Uiteraard is deze nieuwe bestelwagen, in de context van de coronamaatregelen, uitgerust met de nodige voorzienin-gen zodat alle verplaatsingen op een veilige en gezonde manier kunnen gebeuren!

Foto's personeelsfeest 2019

Visnamiddag

Jan en Tim op de 'Route des grandes Alpes'

Foto's personeelsfeest 2017

Foto's personeelsfeest 2016

Foto's familiedag 2016

Foto's personeelsfeest 2015