CMF (Compacte Mobiele Filter) voorgesteld op ProWood

16.12.2015

Het najaar is een traditionele periode voor vakbeurzen. Dit jaar was het voor Limoco extra druk, aangezien we in dezelfde week aanwezig waren in Gent op ProWood en voor het eerst ook in Antwerpen op Welding Week.

 

Voor het eerst op Welding Week

Steeds meer bedrijven doen een beroep op onze ervaring wanneer ze een oplossing zoeken voor specifieke problemen die zich stellen in en om las- en snijtafels in technische werkplaatsen. Dat was voor ons de aanleiding om dit jaar voor het eerst deel te nemen aan Welding Week, de vierjaarlijkse vakbeurs voor aanbieders van producten en diensten die ingezet worden voor het lassen, verbinden en snijden van metalen en kunststoffen. Onze eerste deelname, met een bescheiden beursstand, was alleszins een positieve ervaring die ons helpt om onze aanwezigheid in deze sector nog meer te benadrukken en verder uit te bouwen.

ProWood, de gevestigde waarde

Op ProWood, het driejaarlijks event voor alles en iedereen die met houtbewerking te maken heeft, is Limoco een gevestigde waarde. Ook dit jaar hadden we er een gemeenschappelijke stand met machineleverancier Van Belle, met wie we reeds meer dan
25 jaar een bijzonder fijne samenwerking hebben. ProWood is voor ons de ideale gelegenheid om bij te praten met onze klanten, waarvan de meesten ook dit jaar weer langskwamen op de stand. Na afloop van de beurs waren de reacties van de standhouders unaniem: bedrijven zien het weer zitten om te investeren in machines en installaties, hetgeen ons positief stemt met het oog op 2016.

Op ProWood hebben we ook onze nieuwe compacte mobiele onder-drukfilter, kortweg CMF voorgesteld:

CMF kleinCompacte afmetingen: H2350 x B 1230 x L 3585
Frequentiesturing (draait in functie van vraag en behoefte van de aangesloten machines en bijgevolg energiezuinig)
Voldoet integraal aan de strengste normen
Bestemd voor plaatsing binnen
Kan snel en gemakkelijk geïnstalleerd worden via
'Plug & Play' aansluiting

Foto's personeelsfeest 2019

Visnamiddag

Jan en Tim op de 'Route des grandes Alpes'

Foto's personeelsfeest 2017

Foto's personeelsfeest 2016

Foto's familiedag 2016

Foto's personeelsfeest 2015