September, activiteitenmaand

06.12.2021

Familiedag Bobbejaanland 4/9

Op zaterdag 4 september trokken we met 100 personen, jong en oud, naar Bobbejaanland.
Om 10u verzamelden we voor het park en aten we lekkere koffiekoeken. Daarna kon iedereen zich uitleven in de meer dan 50 attracties.
De lefgozers gingen aanschuiven bij de Fury, de oudere garde sprong op de monorail en de kids konden niet kiezen waar eerst in te gaan. De Big Bang, de Pony Ride, de Aztek Express? Of toch maar eerst op de foto!
Om 17u verzamelden we alle 100 in Desperado City om enthousiast onze dag te overlopen bij een lekkere barbecue.

Visnamiddag 24/9

visnamiddag

Bij de derde editie van onze visnamiddag ging het er ietwat anders aan toe dan voorheen. Niet het hoogste aantal vissen maar het hoogste gewicht leverde de winnaars op. Dertien duo’s schreven in en haalden in een tijdspanne van 2,5 uur maar liefst 110 kg vis naar boven. En dat onder een stralende zon!

De gebroeders Geerits gingen (alweer) met de eerste prijs aan de haal. Rudi en Eddy (zie foto bij artikel op pag. 10) vingen maar liefst 21 kg vis. Ze werden gevolgd door twee andere broers, Nick en Robin. Zij behaalden knap zilver met bijna 20 kg. Het brons was voor Bèr en Freddy, die nu al enkele jaren met pensioen is. Zij vingen meer dan 10 kg vis. De visnamiddag werd afgesloten met pizza.

visdag06

visdag07

Boslandtrail 25/9

Nog een knappe prestatie was die van Peter Vansteenwegen en zijn zoon Tom. Op zaterdag 25/09 namen zij deel aan de Boslandtrail 2021 in Hechtel-Eksel. Ze kozen voor de wandeling van 50 km. Na een vroege start rond 7u15 bereikten ze, na enkele tussenstops om te eten en te drinken, rond 19u vermoeid maar voldaan de finish.
“Zeker voor herhaling vatbaar de komende jaren en hopelijk hetzelfde prachtige weer als tijdens deze editie,” zegt Peter.

PeterBoslandtrail

Foto's personeelsfeest 2019

Visnamiddag

Jan en Tim op de 'Route des grandes Alpes'

Foto's personeelsfeest 2017

Foto's personeelsfeest 2016

Foto's familiedag 2016

Foto's personeelsfeest 2015