Prowood, eindelijk weer een échte beurs!

06.12.2021

Hoogdagen voor de houtsector, van 17 tot 21 oktober! Het was ondertussen van 2018 geleden dat er nog een beurs Prowood was. Een beurs die voor ons toch dé belangrijkste gelegenheid is om een grote groep van onze klanten te ontmoeten en met hen bij te praten. Dat wij niet de enigen waren die naar een 'échte' beurs uitkeken, bleek uit de bezoekerscijfers. Met meer dan 15.000 bezoekers spreekt de organisator zelfs van 'de beste editie ooit'.

Dat de boost, die de houtsector sinds vorig jaar kent, ook een impact heeft op onze business, is duidelijk gebleken tijdens de beurs. Merkelijk meer bedrijven bezochten ons met concrete interesse om te investeren in hun stofafzuiging. Uiteraard kunnen wij daar alleen maar tevreden om zijn.

Een ander onderwerp van gesprek waren de lange levertijden wegens gebrek aan stock van materialen en de daaraan gekoppelde prijsstijgingen. Iedereen heeft ermee af te rekenen.

Maar uiteindelijk hebben we mekaar weer allemaal eens écht de hand kunnen schudden, en dat heeft ons deugd gedaan!

Het is nog een beetje veraf, maar we nodigen u nu al uit voor de volgende editie van Prowood, van 20 tot 24 oktober 2024 in Gent.

Foto's personeelsfeest 2019

Visnamiddag

Jan en Tim op de 'Route des grandes Alpes'

Foto's personeelsfeest 2017

Foto's personeelsfeest 2016

Foto's familiedag 2016

Foto's personeelsfeest 2015