Verlof inzetten blijft traditie

04.12.2020

Geen familiedag dit jaar, om de gekende reden. Om de gezinnen, en in het bijzonder de kinderen van onze medewerkers toch een fijne Limoco-namiddag te bezorgen, hebben we op 3 juli samen het verlof ingezet.
Barbelicious zorgde ’s middags voor een lunch met een assortiment van streetfood om u tegen te zeggen. Na het eten arriveerden de kids en kon de pret beginnen. Met een lunapark op de parking van Limoco werd een échte kermissfeer gecreëerd. Zowel de kleintjes als de niet meer zo kleintjes leefden zich uit. Aan het einde van de dag mocht iedereen een mooie prijs mee naar huis nemen.
En er was nog meer om te vieren. Op 15 juni werd Jan immers 65 jaar en officieel is hij nu dus pensioen-gerechtigd. Van afscheid nemen is echter nog geen sprake! Een uitgebreid feest kon ook nog niet, maar we konden deze mijlpaal uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan.
Tijdens de week dat Jan en Tim op motorreis waren, werd door de medewerkers in het bedrijf een ludiek filmpje opgenomen om Jan te bedanken voor de vele jaren ten dienste van Limoco. Dolle pret toen we samen naar het filmpje keken, niet in het minst om de bloopers...


In naam van alle medewerkers:

“Jan, hartelijk bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt en nog steeds doet!“

verlofinzetten3

Foto's personeelsfeest 2019

Visnamiddag

Jan en Tim op de 'Route des grandes Alpes'

Foto's personeelsfeest 2017

Foto's personeelsfeest 2016

Foto's familiedag 2016

Foto's personeelsfeest 2015