Jan Stinkens werd 65. Een groot pensioenfeest kon niet, maar wat hij niet wist...

07.12.2020

Jan had zijn ontgoocheling al vaak uitgesproken. Die verdomde coronacrisis stuurde alle plannen in de war. 2020 zou zijn feestjaar worden. Het jaar dat hij 65 werd en dat wou hij vieren. Met héél veel mensen. Met zijn familie en iedereen die hem dierbaar is, met de medewerkers van Limoco, met vrienden, klanten, leveranciers en relaties. Dat feest kon niet doorgaan en Jan stak niet onder stoelen of banken hoe jammer hij dat vond.

Wat Jan niet wist, was dat zijn familie zijn 65ste verjaardag toch alles behalve onopgemerkt zou laten voorbij gaan. Ze smeedden een ander plan… Samen met 2 bijzondere dames, Lisette en Dolly.
Lisette, echtgenote van Jan, is ook zijn eeuwige steun en toeverlaat. Maar wie is Dolly? Het is de rood-witte 2PK die Jan vorig jaar aan Lisette cadeau deed voor haar verjaardag. Zij had zo'n 2PK als eerste autootje in 1987. Het type heette 'Dolly' en er zijn ooit maar 500 exemplaren van geproduceerd. Jan had er nog ééntje gevonden in Duitsland en liet hem restaureren. Die auto zou hem nu een bijzondere reis bezorgen!

Op 14 juli brachten Tim en Pieter, Jan en Lisette naar Brussel-Zuid. Daar kregen ze 16 enveloppes overhandigd. Elke avond mochten ze één omslag openen, met daarin telkens de planning voor de volgende dag. De eerste enveloppe stuurde hen met de Thalys naar Parijs, vervolgens met de TGV naar Nantes en met de taxi naar het hotel in Pornichet, vlak aan de kust. Bij het hotel werden ze opgewacht door… Dolly, die hen de komende 15 dagen naar hun volgende bestemmingen zou brengen. De start van een ongelofelijke reis, waar nog enkele verrassingen op hen wachtten!

Bekijk hier het volledige reisoverzicht! 

Foto's personeelsfeest 2019

Visnamiddag

Jan en Tim op de 'Route des grandes Alpes'

Foto's personeelsfeest 2017

Foto's personeelsfeest 2016

Foto's familiedag 2016

Foto's personeelsfeest 2015