Collega's op citytrip

14.12.2018

Behalve meer dan 30 jaar dienst, hebben deze 'anciens' van Limoco nog iets anders gemeen: ze houden van genieten, lekker eten en actieve vakanties in de zon. We hebben het over Johan Geerkens, Freddy Schuermans, Jacky Vandeurzen en Nicole Jaeken. Ze hebben een afspraak: elke 5 dienstjaren bekronen ze met een gezamenlijke citytrip.
Nicole laat ons mee genieten van hun reis naar Portugal.

“Na Parijs en Barcelona trokken wij eind oktober met onze partners voor een citytrip naar Lissabon, hopende er nog een korte Indian Summer te mogen beleven. Terwijl in België de herfst zijn intrede deed, genoten wij van 4 dagen bij meer dan 25°C.
Na dag 1 de wijken Bairro Alto en Chiado verkend te hebben, kozen we de 2e dag voor een fietstocht met gids. Nu is Lissabon een vrij compacte stad, maar wel gebouwd op 8 heuvels! Vandaar een tocht met vertrekpunt boven aan het Parque Eduardo VII, om zo af te dalen naar de oude wijk Baixa en via Ribeira onze weg te banen naar het mooie Belém. Onderweg een tussenstopje met een lokale Ginjinha kersenlikeur, en natuurlijk mochten ook de beroemde Pastéis de Nata niet ontbreken.
Dag 3 stond de wereldberoemde Tram 28 op het programma. De moeite waard om op deze manier de idyllische wijken Graça en Mouraria te ontdekken. Na een bezoek aan Castelo de São Jorge en de Sé kathedraal, konden we in het schilderachtige Alfama als bonus nog ons koningspaar op staatsbezoek voorbij zien rijden. De laatste dag sloten we af met een bezoek aan de São Roque, een prachtige kerk met plafondschilderingen van Vlaamse hand. Indrukwekkend veel pracht en praal, zeker aan te raden mocht je Lissabon bezoeken.
Met ruim 72.000 stappen op de teller, tientallen foto's vanaf de verschillende miradouro's en ontelbare herinneringen aan deze wondermooie stad, trokken we na 4 dagen moe maar voldaan terug naar huis. Kunnen we beginnen nadenken over onze volgende bestemming.”

Foto's personeelsfeest 2019

Visnamiddag

Jan en Tim op de 'Route des grandes Alpes'

Foto's personeelsfeest 2017

Foto's personeelsfeest 2016

Foto's familiedag 2016

Foto's personeelsfeest 2015