Nieuwe collega's

08.06.2016

De afgelopen maanden kwamen 2 mensen het team van Limoco versterken: Peter Vansteenwegen als Financial Accountant en Jeroen Wevers als Magazijnier.

Voor Peter Vansteenwegen was Limoco geen onbekende. Hij was al jaren vertrouwd met het huis vanuit zijn functie als accountant bij Deloitte, waar hij o.a. de dossiers van Limoco behartigde en opvolgde.
“Na 23 jaar bij Deloitte heb ik ervoor gekozen om met mijn jarenlange ervaring het administratieve en financiële team van Limoco te versterken en mee te werken aan de groei van deze onderneming. Het werk dat ik vroeger deed voor Limoco, doe ik nu hier intern. Aangevuld met een aantal extra taken, zoals de in-komende en uitgaande facturatie alsook de nacalculatie van de projecten.
Door de vlotte samenwerking met alle collega's en dankzij de familiale sfeer in het bedrijf is het hier aan-genaam werken. Ik hoop nog vele jaren te kunnen meewerken aan een gezonde en mooie toekomst voor het bedrijf!”

Peter woont met zijn vrouw en 2 kinderen in Hoeselt en in zijn vrije tijd gaat hij graag wandelen of lopen.

Jeroen Wevers werkte tot de sluiting van Ford Genk gedurende 9 jaar bij toeleverancier SML, als Supply Chain Planner. Hij koos er na de sluiting bewust voor om te gaan voor een meer 'actieve' job omdat een kantoorjob toch niet echt zijn ding was.

“Het leuke aan mijn job als magazijnier bij Limoco is dat ik nu het volledige traject vanaf de aankoop tot en met de (fysieke) stockage en de administratieve afhandeling kan volgen. Daardoor zie ik concreet welke rol ik speel als schakel in de gehele ketting van het bedrijf. Dat gevoel heb je in een groot bedrijf natuurlijk veel minder. Het was dus wel een beetje aanpassen, maar dat is op een aangename manier verlopen, mede dankzij de familiale sfeer bij Limoco."

Jeroen woont in Dorne (Maaseik) met zijn gezin: “Ik heb net als mijn collega Pieter, 2 kleine kindjes. We hebben dus altijd wel wat om over te praten en natuurlijk begrijpen we mekaar ook als een huilende baby ons een slapeloze nacht bezorgd heeft.” In zijn vrije tijd speelt Jeroen voetbal. Hij tourt ook graag met de motor en zoekt jaarlijks de sneeuw op om te gaan snowboarden.

Foto's personeelsfeest 2019

Visnamiddag

Jan en Tim op de 'Route des grandes Alpes'

Foto's personeelsfeest 2017

Foto's personeelsfeest 2016

Foto's familiedag 2016

Foto's personeelsfeest 2015